Welkom bij Bonneriet

Mijn naam is Nathalie Bonne. In 2011 ben ik gestart met mijn eigen zaak. Een groothandel in riet en vlechtwerk. Ook hebben we geregeld een nieuwe collectie cadeau dozen. We hebben geen 1000 verschillende artikelen die we kunnen aanbieden, maar wat we hebben is altijd zeer goed van prijs en altijd exclusief in België. En laat dat nu net onze sterkte zijn! De artikelen die ik verkoop komen rechtstreeks uit China. China, het land van de rijzende zon. Die zon kan je niet alleen terugvinden in mijn logo, maar ook in onze omgang met de klanten. Want dat is heel belangrijk voor ons. 

De klanten een goede service en gunstige prijzen bieden is een ander, maar even belangrijk doel waar we naar streven. Klanten tevreden stellen met hun aankoop is een must. Doordat ik de fabrikanten in China zelf heb bezocht, en héél selectief tewerk ga, kan ik dan ook extra goede kwaliteit garanderen en toch de prijs laag houden.

Ik heb bewust gekozen om zonder showroom te werken. De vertegenwoordigster komt zelf tot bij de klant zodat die weinig of géén van zijn vrije tijd moet besteden om aankopen te doen voor zijn zaak. Dat kan zowel op vraag van de klant zelf, of uit vrije beweging zijn. In de bestelwagen zal je dan ook alle verschillende manden kunnen bekijken en vergelijken.
Alle manden kan je ook terugvinden en/of bestellen op deze site. Elk artikel heeft dan ook een volledige beschrijving, wat zeker en vast helpt bij het bestellen.

Als alle artikelen binnen zijn, worden de bestellingen altijd binnen de week geleverd, en dat gebeurd altijd door mezelf. In sommige gevallen werk ik ook samen met DPD.

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in ons nieuw magazijn, dat gelegen is in het bedrijventerrein "De Wallekens nr 11" te Kalken.

 

Nieuwe collectie, Moederdag, vaderdag